MS 468x60

50% korting op Mathijs Maaltijdbox.

Januari is de maand dat we allemaal weer wat gezonder willen eten. Dit komt vooral voort uit onze goede voornemens, natuurlijk wil ik je graag motiveren om het hele jaar gezond en lekker te blijven eten. Ook bij de maaltijdbox van Mathijs denken ze daar zo over. Daarom willen ze jouw nu kennis laten maken met hun foodbox tegen een hele aantrekkelijke prijs. Je krijgt nu tijdelijk 50% korting op Mathijs Maaltijdbox.

50% korting op Mathijs Maaltijdbox.

Mathijs heeft onlangs wat veranderd binnen hun aanbod maaltijdboxen. Waar ze eerst 3 verschillende boxen hadden. hebben ze alleen nog de Mathijs Familiebox. De focus ligt dan ook helemaal op deze fantastische lekkere maaltijdbox, en geloof me. Ik kan het weten want ik heb hem getest, deze review vind je hier. Nu kun je dus tijdelijk 50% korting krijgen op Mathijs Maaltijdbox wat betekend dat je deze familiebox voor 29,- euro kan bestellen.

De Familiebox kun je in twee varianten bestellen. Voor 3 of voor 4 personen, middel en groot.

  • Familiebox middel – € 29,- (normaal € 59,-)
  • Familiebox groot – € 35,- (normaal € 69,-)

Dit is wel een erg aantrekkelijke aanbieding om gebruik van te maken. Zo kun je tegen een mooie prijs kennis maken met de gezonde, lekkere maaltijden met verse ingrediënten van Mathijs Maaltijdbox. En ervaar je het gemak van het koken uit een maaltijdbox  en zet je snel de lekkerste recepten op tafel.

Om deze aanbieding te activeren, gebruik je onderstaande knop in combinatie met onderstaande kortingscode. Je wordt dan direct doorverwezen naar de juiste pagina. Je kunt tijdens het bestellen de kortingscode invoeren en krijgt dan direct 50% korting op de Mathijs Maaltijdbox Familiebox.

Kortingscode = SAMENETEN

Bestel met 50% korting  

Voorwaarden van deze actie:

Geldig tot en met 28 februari, alleen geldig voor nieuwe klanten. Na het bestellen van de box, ga je automatisch een abonnement aan. Je bent echter tot niets verplicht en kunt deze altijd stopzetten.

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑