MS 468x60

AH Allerhande Gourmetbox
0

Allerhande Gourmetbox Sinterklaas

Vorig jaar heb je kunnen genieten van het gemak van de verschillende kerstboxen die de maaltijdbox aanbieders voor je hebben samengesteld. Met als doel om onbezorgd van een heerlijke kerst en of Oud & Nieuw te genieten. Dit jaar begint ook al meteen goed. Want naast de Kerstbox die je dit jaar weer kunt verwachten heeft AH nu ook een Allerhande Gourmetbox Sinterklaas.

AH Gourmetbox Bestellen   

Allerhande Gourmetbox Sinterklaas.

Speciaal voor de feestdagen heeft het team van Allerhande de Allerhande Gourmetbox Sinterklaas bedacht. Deze box brengt hetzelfde gemak als de normale maaltijdbox van AH maar dan ingericht om heerlijk onbezorgd te kunnen gourmetten met familie en of vrienden. AH Gourmetbox is beschikbaar voor 4 personen en bevat verschillende soorten vlees, zoals: biefstuk, kiphaasjes, kalkoen en hamburgers. Naast een selectie van kwaliteit vlees vind je er ook verschillende groenten, salades en sausen met brood in.

Met de Allerhande Gourmetbox Sinterklaas, hoef je niet meer na te denken over wat je gaat eten met de feestdagen. En kun je samen met je gezin of vrienden genieten van een gezellige avond.

De AH Gourmetbox bestellen.

De Allerhande Gourmetbox is vanaf 3 november tot en met 28 november te bestellen. Hij is voor 4 personen en kost € 49,-. Je kunt hem gratis laten bezorgen, ophalen bij een winkel of pick-up point naar keuze. Indien je hem laat bezorgen dan kun je eenvoudig extra boodschappen mee bestellen. Deze worden dan ook gratis bezorgd. De box wordt vervolgens op 1, 2 of 3 december bij je thuisbezorgd.

De AH Gourmetbox kenmerken.

  • 49,- voor 4 personen.
  • Te bestellen vanaf 3 t/m 28 november.
  • Gratis bezorgd op naar keuze, 1, 2 of 3 december.
  • Verschillende soorten groente, vlees, salade en sauzen.
  • Op = op.

Klik op onderstaande knop om direct naar de Allerhande Gourmetbox Sinterklaas te gaan, waar je deze kunt bestellen.

AH Gourmetbox Bestellen   

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑