MS 468x60

Nieuw, de Marley Spoon Familiebox.

Het was natuurlijk onvermijdelijk dat ook Marley Spoon met een familiebox zou komen nadat HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox deze al eerder in hun assortiment hebben toegevoegd. Wij zijn er persoonlijk erg blij mee omdat Marley Spoon al hoog op onze favorieten lijst van maaltijdbox bezorgers stond. Je kon hier al eerder lezen over hoe wij als gezin de Classicbox hebben ervaren.

Nu ze de custombox hebben ingeruild voor de Marley Spoon Familiebox is het tijd om deze binnenkort maar eens te gaan testen, maar wat houdt de Marley Spoon Familiebox precies in?

Marley Spoon Familiebox.

Waar de Classicbox van Marley Spoon een maaltijdbox voor 2 personen is is deze nieuwe Marley Spoon Familiebox een maaltijdbox voor het hele gezin, naar eigen zeggen voor 4 a 5 personen.
Daarnaast kan je kiezen hoeveel gerechten je wilt tussen 2, 3 of 4 gerechten. Deze Marley Spoon Familiebox bevat recepten voor het hele gezin en houd dus ook rekening met de jongste gezinsleden door niet te kruidige en pittige recepten te gebruiken.

De prijs van de Marley Spoon Familiebox.

  • Familiebox 4 personen 2 gerechten = € 48,80 (€ 6,10 per portie)
  • Familiebox 4 personen 3 gerechten = € 59,40 (€ 4,95 per portie)
  • Familiebox 4 personen 4 gerechten = € 74,40 (€ 4,65 per portie)

Marley Spoon Classicbox.

Naast de nieuwe Marley Spoon Familiebox is er ook een kleine wijziging aangebracht bij de standaard Classicbox van Marley Spoon. Voorheen bestond deze box uit 3 gerechten voor 2 personen en kon dit niet aangepast worden. Wou je meer gerechten of voor meer personen dan kon je de custombox gebruiken, dat is nu verleden tijd want je kunt nu bij de Marley Spoon Classic box aangeven hoeveel gerechten je wilt ontvangen, standaard is dit 3. Mocht je voor meer personen willen bestellen dan ga je voor de Marley Spoon Familiebox.

Het zelf kiezen uit 10 nieuwe recepten elke week blijft ongewijzigd.

Wil jij de nieuwe Marley Spoon Familiebox proberen maak dan nu gebruik van onze € 25,- korting hiervoor. Om van deze actie gebruik te maken klik je op onderstaande knop om direct naar de website van Marley Spoon te gaan.

Marley Spoon bestellen met € 25,- korting  

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑