MS 468x60

Mathijs Maaltijdbox korting.

Wij mogen jou een Mathijs maaltijdbox korting van € 35,- geven als je hem via onze website besteld. Deze korting geldt alleen als je nog geen klant bent van Mathijs maaltijdbox.Wanneer je gebruik wilt maken van deze mooie aanbieding kun je hieronder op de knop klikken om naar de website van Mathijs maaltijdbox te gaan en en daar onderstaande kortingscode te gebruiken. Vervolgens wordt dan direct de kortingscode van € 35,- verwerkt.

Naar Mathijs Maaltijdbox  

Kortingscode = SAMENETEN

Deze kortingscode is geldig tot en met 28 februari 2017. Alleen voor nieuwe klanten bij het bestellen van de Mathijs Familiebox.

De korting geld als volgt:

  • Op de Familiebox middel krijg je € 30,- korting en betaal je € 29,-
  • Op de Familiebox Groot (Voor 4 personen) krijg je € 35,- korting en betaal je € 35,-

Mathijs Maaltijdbox korting.

Deze maaltijdbox is een van de betere boxen op het moment samen met de maaltijdboxen van HelloFresh, Marley Spoon en de Allerhande Box, zijn het geduchte concurrenten. Bij Mathijs maaltijdbox draait het vooral om de passie voor koken met verse ingrediënten en recepten die snel op tafel staan, zo zijn de producten heel puur en is bijvoorbeeld de vis die gebruikt wordt alleen vis met het Marine Stewardship Council keurmerk. Ook besteden ze bij Mathijs Maaltijdbox aandacht aan kinderen in de familie box met makkelijke gerechten die ook kinderen lekker vinden.

Mathijs Vrieze is de maker en bedenker achter zijn maaltijdbox, hij heeft vooral veel bekendheid gekregen door zijn status als tv chef kok waar hij in meerdere programma’s te zien is geweest, Mathijs reist ook door Nederland met verschillende kookshows en workshops. Ben je al benieuwd naar de kwaliteit en smaak van Mathijs maaltijdbox? Probeer het dan nu en maak gebruik van deze Mathijs Maaltijdbox korting van € 20,- op je eerste maaltijdbox.

 

Naar Mathijs Maaltijdbox

Kortingen en leuke aanbiedingen.

mathijs maaltijdbox korting

Om op de hoogte te blijven van nieuwe kortingcodes en aanbiedingen kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, wij voorzien je van informatie over nieuwe maaltijdboxen, acties en daarnaast kun je ook kans maken op een gratis maaltijdbox.

P.S. Wij zullen jouw gegevens nooit delen met derden en je email adres alleen gebruiken om je te kunnen voorzien van leuke nieuwe aanbiedingen en maaltijdbox kortingcodes.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑