MS 468x60

Mathijs Maaltijdbox recepten, deze en volgende week.

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen over bepaalde maaltijdboxen, is welke recepten er deze week en volgende week in de maaltijdbox zitten, omdat we deze vraag ook vaak over Mathijs Maaltijdbox krijgen hebben we er een pagina over aangemaakt. Als je wilt weten welke Mathijs Maaltijdbox recepten er deze week en volgende week in zitten dan kun je deze eenvoudig terug vinden op hun website.

Mathijs Maaltijdbox recepten.

Om erachter te komen welke recepten er in de toekomstige Mathijs Familie of Variatiebox zitten klik je op onderstaande knop, je wordt dan direct naar de website van Mathijs geleid, en daar scroll je iets naar onderen om de recepten voor de volgende week te kunnen inzien.

Bekijk de recepten  

Een andere manier om de recepten in te zien en of te bereiden en opslaan is via de Mathijs Maaltijdbox app, die beschikbaar is voor alle Android en iOS apparaten. Wanneer je een account hebt kun je eenvoudig inloggen op de app, je bestellingen beheren, de Mathijs Maaltijdbox recepten van deze en volgende week vinden, maar ze ook opslaan en direct vanaf je apparaat bereiden. Daarnaast kan je via de app eenvoudig de nieuwe Mathijs Fruitbox met je familie of variatiebox mee bestellen.

(Nog) niet zelf kiezen.

De reden waarom veel mensen willen weten welke recepten ze kunnen verachten in de box heeft te maken met het feit dat veel mensen dit liever zelf zouden willen kiezen. Hoe leuk het concept van elke week nieuwe verrassende recepten ook is, zijn er veel mensen die niet elk product lekker vinden, of mensen met allergieën etc. Je kunt je voorstellen dat wanneer er ook maar een ingredient in een recept zit dat je niet lekker vind dat je dit recept gewoon niet wilt. Omdat veel mensen toch wel enige invloed willen hebben in welke maaltijden er in de box zitten, hebben Marley Spoon en HelloFresh deze optie wel, ze bieden klanten elke week een aantal nieuwe chef ontworpen gerechten aan waaruit ze zelf kunnen kiezen. Zo kun je veel meer combineren en kunnen meer mensen gebruik maken van een van deze maaltijd bezorgdiensten.

Of Mathijs Maaltijdbox recepten gaat aanbieden waaruit je kan kiezen is ons niet duidelijk, hoewel het ons een vrij logische stap lijkt om hierin mee te gaan als maaltijdbox bezorger, zou het zo maar kunnen zijn dat bij Mathijs niet gaat gebeuren. Zodra Mathijs Maaltijdbox recepten gaat aanbieden waar je zelf uit kan kiezen dan hoor je dat als eerst via ons.

Mocht je overgaan tot het bestellen van een box, pak dan ook nog de Mathijs Maaltijdbox kortingscode mee voor op je eerste bestelling. Onze uitgebreide review van de familiebox vind je hier.

Tags: , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑