MS 468x60

Mathijs Maaltijdbox met € 20,- korting.

De Mathijs Maaltijdbox heeft zijn naam te danken aan de bekende en tevens jongste TV kok van Nederland: Mathijs Vrieze. Mathijs Vrieze is daarmee naast de nog internationaal bekendere Jamie Oliver de eerste Nederlandse kok met z’n eigen maaltijdbox. Mathijs is bekend van TV hij is te gast in vele kook programma’s heeft z’n eigen kook programma’s gepresenteerd, daarnaast schrijft hij kookboeken en is daarmee ook een bestseller auteur en kun je Mathijs Vrieze heel regelmatig vinden met kook workshops en kookshows door het land op verschillende locaties zoals: winkelcentra, op beurzen en congressen.

Bij Mathijs maaltijdbox draait het vooral om gezond koken en ligt de essentie hier ook, de visie van Mathijs is dan ook gezond en lekker koken door middel van verse, duurzame producten. Mathijs houdt van echt koken, zonder toegevoegde middelen zoals zakjes en kant en klare pakjes. Des ondanks zijn de meeste gerechten van Mathijs Maaltijdbox binnen 30 minuten op tafel te zetten.

Naar Mathijs Maaltijdbox  

Mathijs familybox

Over Mathijs en gezond eten.

Zoals je al eerder kon lezen ligt de nadruk bij de maaltijdbox van Mathijs vooral op gezond koken, gezond eten door middel van verse biologische, duurzame producten. Met zijn box zijn dit soort recepten ook nog eens heel toegankelijk en makkelijk gemaakt. Mathijs heeft z’n eigen succes vooral te danken aan het feit dat hij jaren lang de gezonde afslank recepten voor Sonja Bakker heeft geschreven, hierdoor is hij ontdekt en is daarna alleen maar gegroeid als kok en heeft hij nu zelfs z’n eigen gezonde Mathijs maaltijdbox op de markt gebracht.

De Mathijs Maaltijdbox is niet alleen uniek en net even anders dan de andere maaltijdboxen omdat hij de eerste bekende Nederlandse TV kok is met een eigen box maar ook omdat bij deze box veel meer nadruk ligt op gezond koken. Ondanks dat de grootste speler in dit segment HelloFresh ook erg gezonde maaltijden weet neer te zetten denk ik dat Mathijs Maaltijdbox met z’n achtergrond hier minstens net zo goed al dan niet beter in is. Daarnaast is Mathijs Maaltijdbox ook bezig met een grote marketing campagne op TV die wel nodig is als je het tegen maaltijdboxen als HelloFresh en De Allerhande Box van Albert Heijn moet opnemen, daarin is Mathijs Maaltijdbox zeker een sterke concurrent voor deze bedrijven en heeft hij een aantal unieke sterke selling points die de andere weer niet hebben.

Wat zit er in de Mathijs Maaltijdbox?

Familliebox, Variatiebox of Flexitariërbox.

Bij de Mathijs krijg je elke week 3 of 4 nieuwe erg gezonde recepten, en kun je kiezen uit 3 variaties van maaltijdboxen. Zo kun je kiezen uit de Familliebox, de Variatiebox of de Flexitariërbox, en kun je als extra een fruitbox mee bestellen. Bij de familliebox wordt er aandacht besteed aan gezonde recepten die ook kinderen lekker vinden en geven ze je de optie om een middel grote of grote box te kiezen. Bij de Variatiebox wordt de aandacht besteed aan verrassende nieuwe en inspirerende recepten die je snel op tafel kunt zetten allemaal bereid met verse producten. En de Flexitariërbox staat helemaal in het teken van bewust omgaan met voeding en minder vlees en andere dierlijk producten eten, tevens draagt deze box bij aan een beter milieu en voedsel verdeling en een betere gezondheid.

Net zoals bij de meeste andere boxen wordt ook bij Mathijs Maaltijdbox het hele proces van gezond lekker en makkelijk koken voor je uitgedacht en voorbereid, het enige dat jij hoeft te doen is de maaltijdbox te bestellen op de dag dat jij hem wilt voor het aantal personen dat jij wilt, vervolgens wordt de box gekoeld geleverd en kun je gaan koken, de meeste recepten zijn binnen 30 minuten op tafel te zetten.

Flexibel abonnement.

Mathijs Maaltijdbox maakt gebruik van een flexibel abonnement, dat is wel erg gebruikelijk en gewenst in de maatschappij vandaag de dag. Een flexibel abonnement houdt in dat je het abonnement kan pauzeren wanneer je wilt, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of even een keer wat anders wilt eten, ook kan je na de eerste bestelling al je abonnement weer opzeggen zo zit je nergens aan vast als jij dat niet wilt, ik raad je wel aan om de voorwaarden goed te lezen want bij andere maaltijdboxen kan het zomaar net even anders zijn. Mocht je een keer niet thuis zijn dan is er ook de optie om de maaltijdbox bij de buren te laten afleveren.

Bezorging

Deze box van Mathijs wordt in heel Nederland gratis bezorgd met uitzondering van de waddeneilanden (Texel, Terschelling Etc). Mocht je op zoek zijn naar een maaltijdbox die hier wel levert dan stel ik voor om de Maaltijdbox van HelloFresh te bekijken.

Maaltijdbox Prijzen.

Familiebox middel met 4 maaltijden = € 59,-
Familiebox groot met 4 maaltijden = € 69,-

Variatiebox 2 personen met 3 maaltijden = € 39,-

Flexitariërbox 2 personen met 4 maaltijden = € 48

Fruitbox met 15 – 20 stuks fruit = € 14,-
(De fruitbox kan je alleen samen met een maaltijdbox bestellen)

Mathijs Maaltijdbox Korting.

Door op onderstaande knop te klikken ga je direct naar de website van Mathijs en wordt de korting automatisch verrekend.
Met deze kortingscode krijg je max € 20,- korting op je eerste Mathijs Maaltijdbox.

Mathijs Maaltijdbox met € 20,- korting bestellen 

De belangrijkste kenmerken van Mathijs Maaltijdbox:

  • 3 of 4 maaltijden.
  • Erg gezonde recepten.
  • Verse en biologische ingrediënten.
  • Aandacht voor kinderen in de maaltijdbox.
  • 3 Maaltijdbox variaties, De familliebox, de variatiebox en de Flexitariërbox.
  • Flexibel lidmaatschap. (Pauzeren kan altijd)
  • Gratis bezorgd.

Wij hebben de Familiebox van Mathijs mogen testen en hebben daar een leuke review over geschreven.

Bewaren

Mathijs Maaltijdbox met € 20,- korting. Maaltijdboxen Vergelijken
Verse Producten
Bezorging
Maaltijden variatie
Prijs Kwaliteit Verhouding

Summary:

9


User Rating: 2.6 (14 votes)

Tags: , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑