MS 468x60

Paasboxen, pasen vieren met een maaltijdbox.

Natuurlijk kunnen we er niet aan ontkomen dat ook met Pasen er door de verschillende bezorgers een paasboxen in het assortiment wordt opgenomen die jij dan vervolgens voor deze bijzondere dagen kunt bestellen. We hebben dit succesvolle thema fenomeen tenslotte als gezien met de kerstboxen.

Zo’n beetje elke maaltijdbox bezorger had met kerst een speciale kerstbox op het menu staan en sommige gingen daar zelfs iets verder in zoals HelloFresh Nederland die naast de kerstbox een speciale gourmetbox had. Albert Hein was in 2015 met de Allerhande box daar een uitblinker in, ze waren niet alleen net de strijd aangegaan met hun eigen Allerhande maaltijdbox maar ook de niet lang daarna gepresenteerde kerstbox was een enorm succes! Wij hebben zelf met kerst 2 van deze boxen besteld om voor 8 personen te koken wat wat ons betreft is dit erg goed gelukt, de Allerhande Kerstbox heeft ons dan ook erg verrast qua gerechten en vooral de smaak en kwaliteit hiervan.

Paasboxen.

De verwachtingen zijn dan ook dat speciaal voor Pasen ook een leuke paas maaltijdbox wordt bedacht door deze aanbieders, uiteraard staat bij Pasen vooral een uitgebreid ontbijt met het gezin centraal maar ook het avond diner mag met Pasen best een beetje speciaal zijn.

Bijzondere dagen in het jaar zoals, Kerst, de jaarwisseling en Pasen gaan altijd gepaard met lekker eten, wij zijn daar als mens erg goed is, voeding is onze eerste levensbehoefte en daarom erg belangrijk dat je hier ook van geniet. De paasboxen spelen hier goed op in, en zullen jouw weer een aantal hele lekkere speciale paasrecepten gaan brengen die je in een gemak op tafel zet zodat je ook met Pasen meer tijd hebt om met je vrienden, familie en naasten te genieten.

Marley Spoon Paasbox.

Bij Marley Spoon is het al Pasen, ze hebben een aantal heerlijke paas gerechten waar je uit kunt kiezen bij het bestellen van een box, je herkent ze door de afbeelding met het paasei erin. Tevens krijg je wanneer je via onze website en onderstaande knop besteld € 20,- korting op je eerste bestelling als nieuwe klant.

Naar Marley Spoon  

Pasen met HelloFresh.

Bij HelloFresh hebben ze speciaal voor Pasen een 3 tal Paasboxen samengesteld. Je kunt kiezen uit de Paasbox Brunch Original, Veggie of de Paasbox Gourmet. Met de Brunch kies je voor een uitgebreide Paasbrunch voor 2, 3, 4, 5 of 6 personen. Met de Gourmet box van HelloFresh kies je voor een heerlijk gourmet Paasdiner voor 2 – 6 personen.

Naar HelloFresh  

Pasen bij AH.nl met De Allerhande Box.

Hoewel Albert Heijn niet direct een aparte Paasbox heeft. Hebben ze wel ongelofelijk veel paas aanbiedingen in de winkel en online webshop. Daarnaast hebben ze in de week van 10 tot en met 15 april een gouden ei in een Allerhande Box verstopt. Wanneer jij in deze week een Allerhande Box hebt besteld en ontvangen, en er een Gouden Ei in zit, dan win jij een jaar lang gratis de Allerhande Inspiratie box t.w.v. € 1950,- euro. Dat is wel een erg leuke paasactie.

Ga via onderstaande knop naar ah.nl om daar een Allerhande Box te bestellen.

Naar de Allerhande Box  

Tags: , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑